Здраевейте колеги.До вчера бях с 156 1.9 JTD,но я продадох.Сега съм се спрял на 166 2.4 JTD.Какво ще кажете защото си нямам напредстава изобщо за тази кола.Плюсове минуси.
Известие
Collapse
No announcement yet.
търся си 2.4 JTD
Collapse
X
-
Здрасти колега,От няколко месеца карам 166 2,4 JTD.Закупих я от Германия през месец април.Докарах я на собствен ход.По препоръки на колегите от форума смених ролки на пистовия ремък.Ангренажа не съм го пипал защото продавача беше акцентирал в обявата че е сменен скоро.Освен ролките съм сменил и втулките на горните носачи от пред и десен кормилен накрайник.Относно возията си мисля че мааалко по твърдичка.Относно интериора и екстериора до сега не съм срещнал човек дето като ги види да не ахне.усещам че на пътя другите шофьори изпитват респект към този автомобил.Има и доста "наказани" момченца които са си повярвали че могат на пътя.Скоро един голфаджия си изпроси да бъде поставен на мястото си.След като ме вкара в ситуация се опита да демонстрира някакви високоскоростни възможности след 10 км каране опрял в задната му броня,време през което се налагаше да взима всички завои почти странично най накрая включи аварийните и се оттегли в аварийната лента.Та искам да кажа че това е много сериозен автомобил който наистина не може да се кара бавно.Не съм първа младост и още повече не съм привърженик на високите скороети обаче с тоя самолет няма как да е по друг начин.Харесва ми и много приличния разход,стигал съм на моменти и до 3,7л/100км.Но нормалния разход е 5,8-6,8 л/100км.А градското е малко повече но не повече от 10л/100.Това е автомобил който те подтикава да пътуваш постоянно.Това са ми впечаленията за 3-4 месеца експлоатция.
-
Първоначално публикувано от mr.kostov Покажи съобщениеколега, до колко парички си търсиш 166 2.4JTDAR 155 2.0 16V Never Forget You
AR 166 2.4 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от wenss Покажи съобщениеКолеги,здравейте.Кажете ми какви какво е мнението Ви за 166 2.4 JTD 150 к.с. 2002 година с абсолютно всички ексри има дори и автопилот и мултифункционален волан
Намерих една и се чудя какво да правя.
Иначе отиваш качествена диагностика и ако всичко е наред просто ще станеш собственик на един прекрасен автомобил...
Не му се чуди много...156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеЗа какви пари, на колко километра е...
Иначе отиваш качествена диагностика и ако всичко е наред просто ще станеш собственик на един прекрасен автомобил...
Не му се чуди много...sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ
Comment
-
Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщениекаква е причината да смениш 156 с 166? освен можеби че е по широка и луксозна.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщениеИмам една за около 6 бондака... 2001-ва средата, евро 3, 140 коня.
Ако се заинтересуваш мога да сложа и снимки.алфа 166 2.4 JTD 150 к.с. 2002г.
Comment
-
Първоначално публикувано от wenss Покажи съобщениеДа интересува ме.Може да ми пратиш някоя и друга снимка на лични и евентуално крайната цена и къде точно се намира колата.Тази другата за която споменах-150к.с. ми я дават за 6400лв на 187000км-поне така пише.
Иначе на първо четене ми сеструва доста тънка цената...156 2.4JTD 136+ PS
Comment
Comment